Noyac COMPETITION

Visoke kompresijske nogavice COMPETITION so namenjene premagovanju samega sebe. Debelina nogavice omogoča optimalen nadzor noge nad tekaškim čevljem, kompresija pa skrbi za dovajanje kisika mišicam in preprečevanju nabiranja mlečne kisline v nogah, s tem pa odpravlja utrujenost in izboljša dosežke.

Noyac RECOVERY

Visoke kompresijske nogavice RECOVERY so primerne za hitrejšo in učinkovitejšo regeneracijo po tekmi ali treningu, lahko pa služijo tudi kot udobne nogavice za trening. Optimalna kompresija v mečih in dovolj prostora v predelu gležnja preprečujeta nabiranje laktata v mišicah. Obvezna oprema vsakega športnika!

Noyac RELAX

Visoke kompresijske nogavice RELAX so pravi oddih. Zmerna kompresija skrbi za prekrvavitev stopal in meč, merino volna pa ustvarja prijetno počutje in odvajanje vlage. RELAX nogavice preprečujejo utrujenost, zatekanje nog ter nastanek krčnih žil in so priporočljive za vse, ki dolgo stojijo ali sedijo. Zato so idelane za delo, potovanja in prosti čas.

Noyac NOGAVČKI

Kompresijski nogavčki imajo enako funkcijo kot tekmovalne kompresijske nogavice COMPETITION. Ker so brez stopalnega dela, je bolj priročna možnost ta triatlonce, ki ne smejo imeti mokrih nogavic, ali pa za uporabnike, ki morajo nositi svoje nizke nogavice.

Noyac nizki COMPETITION

Kompresijska tkanina nizkih nogavic COMPETITION objame stopalo kot druga koža in omogoča popolno prileganje. Tako nogavica zagotavlja odličen nadzor nad tekaškim čevljem med tekom tudi na daljše proge in na zahtevnejših terenih.

Noyac SPORT nogavice

Univerzalne tanke nogavice SPORT so primerne za vse vrste športov. Višji kroj zagotavlja udobje in zaščito gležnjem, zaradi tanjših šivov pa bo aktivnost še bolj prijetna

Noyac POHODNE nogavice

Še tako prijeten športni dan lahko pokvarijo bolečine v nogah. Različne ture, obutev in uporabniki zahtevajo različne nogavice za zagotavljanje dolgotrajnega udobja. Tanjše nogavice skrbijo neposreden stik noge z obutvijo in boljše dihanje, debelejše pa skrbijo za čim večje udobje in zaščito pred tiščanjem na najbolj kritičnih delih noge.

Noyac SMUČARSKE nogavice

Za topel občutek v stopalih med smučanjem so potrebne nogavice, ki čim bolje odvajajo vlago stran od kože. Materiali v Noyac smučarskih nogavicah zagotavljajo ravno to. Debelejše nogavice povečujejo udobje in toplote, medtem ko so tanjše nogavice namenjene smučarjem, ki za svojo smuko zahtevajo neposreden stik noge s smučarskim čevljem in preko njih s snegom